Categorie: "Feest"

Win kaarten en ga voor de allerlaatste keer Vreemd!

Ester Meerman

Foto: Ester Meerman

Na vier jaar is de koek op, Vreemd verlaat de Sugar Factory. Maar saai hoeft het op donderdag in Amsterdam niet te worden; het volgende feest van organisator Soulrock strijkt neer op een nieuwe locatie. Voordat het zo ver is geeft kan bij 3VOOR12/Amsterdam 3×2 kaarten gewonnen worden voor de allerlaatste keer Vreemd.

Stemmen voor de Gouden Kabouter Awards

© Boris van Hoytemavoor 3VOOR12/Amsterdam

© Boris van Hoytema voor 3VOOR12/Amsterdam

Vanaf zaterdag kan er weer gestemd worden op de Gouden Kabouter Awards! De mafste awardshow vindt 30 maart plaats in de Paradiso in Amsterdam. De Gouden Kabouterawards zijn de awards voor degene die werkzaam zijn in de Nederlandse dance-scene. Hetgeen wel met een dikke knipoog. Zo worden awards voor de meest sexy dj of slechtse kapsel uitgereikt, maar ook de beste en slechtste feesten van 2008 worden beloond. Stemmen kan hier!

Tip voor de zaterdag: Iedereen is jarig

Iedereen is een keer jarig, maar maart is altijd een hele drukke maand. Dat viel de dj’s, producers en feestorganisatoren Aron, Jorrit, Anna, Emely, Staas, Pitto en nog een aantal anderen op. Ze besloten gezamelijk een feest te geven en iedereen die lid is van de nieuwe Nederlandse politieke beweging Ravebaar Nederland-hyve uit te nodigen. De line up bestaat uit Boris Werner, Shumi (resident van de Grueziclub in Keulen), Edwin Oosterwal, Aron “Birthdayboy” Friedman, Pitto, Anoesjka, Jason Shae, Tommy Kornuit, Kisakye, Staas, Moraalridder, Carlos Valdes en Brent Roozendaal is het gehele Pathfinder, Crackhouse, Stekker en Vuig team opgetrommeld, aangevuld met een paar persoonlijke favorieten. En er is een heuse uitnodiging gemaakt:

Dubstep moet je voelen

© Claire van der Hall

© Claire van der Hall

En waar kan dat in een dichtgepakte stad als Amsterdam het beste, zonder dat de buren gaan klagen? Precies, onder de grond.. Dat dacht tenminste TrouwAmsterdam en pakte hun hele hebben en houwen en bouwde dit in de kelder op. Het feest werd precies wat een dupstep feest moest zijn. Duister, intiem en een diepe bas. Zonder de buren tot last te zijn! Bekijk hier de foto’s.

Gasten Zonder Grenzen gaan weer raven

Gasten Zonder Grenzen (GZG) had het eerder al aangekondigd, de gasten willen weer gaan raven! En 4 april is het zover: dan strijken ze neer in een gekraakte gasfabriek aan de Distelweg 113 in Amsterdam-Noord. Acts zijn niet bekend, dat wordt tot de avond zelf stil gehouden. Wel is bekend dat ze door gaan tot 9 uur ‘s ochtends.

DJ-at-work sluit zich op in het toilet (foto’s!)

Beatport

Foto: Beatport

Minus-dj Troy Pierce moest op Beatport‘s vijfde verjaardag tijdens zijn set naar het toilet, wat natuurlijk een groot ongemak is. Tussen het mixen door snelt hij zich naar het toilet. Nog ongemakkelijker werd het toen hij onder geen beding het toilet nog open kreeg. Konrad Black had ondertussen de set overgenomen, niemand wist waar Troy was. Na een uur (!) hoorden beveiligingsmedewerkers gebeuk op het toilet. Ook zij krijgen de deur niet open, er zat niks anders op dan de deur neer te beuken. Bekijk hieronder de foto’s.