WIN: compilatie-album ‘Amsterdam’ van James Nidecker

Zoals gezegd was vanavond dj, producer en labelbaas James Nidecker bij mij in de uitzending bij Radio Mortale. Onlangs verscheen Amsterdam, een compilatie-cd gemixt door James zelf. Ik mag van hem drie albums weggeven. Wil jij hiervan een exemplaar winnen? Mail dan je adres naar clairevanderhall[at]gmail.com, de eerste drie krijgen de cd thuis gestuurd.

Strøm recordings komt in mei met een nieuwe serie mix compilaties welke een selectie van nummers bevat met nog niet eerder uitgebrachte releases en enkele oudere tracks van Strøm recordings. Het eerste deel getiteld Strøm Sessions ‘Amsterdam’ is samengesteld en gemixed door label eigenaar James Nidecker en is een vette diepe mix geworden van house, techno en minimal en het omschrijft Strøm ook meteen als een ‘open minded electronic dance label’ met getalenteerde artiesten zoals Joel Mull, Menasse Workala, Dandi & Ugo, Spada, Gabriel Ferreira, Roderick Fox, Marten Fisher, Stefanowitz, Koen Lebens & Fokko Versloot en vele anderen. Alle tracks op dit album zijn afkomstig van het label zelf en James zijn DJ stempel is ook duidelijk aanwezig en hij weet feilloos deze sterke mix compilatie naar verschillende muzikale hoogtepunten te brengen.

Tracklist:

01 – Marten Fisher “mr Goodbye”
02 – James Nidecker & Roger valdez “$.e.x.” (Marten Fisher remix)
03 – Gabriel Ferreira “Walker”
04 – Spada “tonight at the wax museum”
05 – Jenn “retard”
06 – Menasse “Workala”play me”
07 – Stefanowitz “laterr” (Dirt Crew remix)
08 – Spada “damn it!”
09 – James Nidecker “the fly that bugs me” (Dandi & Ugo remix)
10 – Marten Fisher “take off”
11 – Stefanowitz “snippers” (Joel Mull remix)
12 – Lerio Corrado “naples movie”
13 – Koen Lebens “napolitanzer” (Fokko Versloot, Tom Noah & Sander May remix)
14 – Votchik “tsoosh tse tsoosh” (James Nidecker re-edit)

Wil je de uitzending terug luisteren? Dat kan tot twee maanden na de uitzending via DEZE link. Even de datum en tijd instellen et voila!


Lees ook:James Nidecker vanavond in de uitzending
Lees ook:De remixen van DJ Koze verzameld
Lees ook:Applescal wint Grote Prijs dance/producer
Lees ook:Poker Flat gaat -eindelijk- digitaal
Lees ook:Uitzending gemist: voor de dappere luisteraars…

Eén reactie op “WIN: compilatie-album ‘Amsterdam’ van James Nidecker

  1. bank offshore

    der khle Klanglandschaftswizard aus dem norwegischen Troms, hat hier auf zehn der zwlf Tracks den orchestralen Impressionismus Claude Debussys remixt und recyclet. Er lsst, durch Vinylknistern gleichzeitig verstrkt und antiillusionistisch gebrochen, Klangpartikel und kurze Motivfragmente vermutlich aus ‘La Mer’, ‘Nocturnes’ oder ‘Prlude l’aprs-midi d’un faune’ noch minimalistischer und statischer flirren und flimmern und erzeugt ein nahezu arkadisches Chill-out-Ambiente, aus dem trumerische Blue-Afternoon-Stimmungen emanieren, die der Touch-sthetiker Wozencroft mit blau getnten Fotos von Himmel, Wasser und gemasertem Holz kongenial mittrgt.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.