James Nidecker vanavond in de uitzending

Dj, producer en labelbaas James Nidecker is vanavond te gast in mijn uitzending bij Radio Mortale. Hij komt praten over zijn nieuwe compiltatie-cd, en we geven er een paar weg. Houd deze site in de gaten om te lezen wat je moet doen om er een te krijgen.

Wil je meeluisteren? Schakel dan vanavond tussen 20.00 en 21.00 uur in op StadsFM op 106.8FM en 103.3FM. Online luisteren kan natuurlijk ook. Je kan via DEZE link live meeluisteren als je buiten de regio groot-Amsterdam woont, of natuurlijk de uitzending tot 2 maanden terug beluisteren via DEZE link. Even de datum en tijd instellen et voila!


Lees ook:Vanavond in de uitzending: Carlos Rios en Oliver Kucera
Lees ook:Vanavond: mijn eerste eigen radio-uitzending
Lees ook:WIN: compilatie-album ‘Amsterdam’ van James Nidecker
Lees ook:Niet lullen maar luisteren!
Lees ook:Eerste sets Awakenings online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.