Win kaarten en ga voor de allerlaatste keer Vreemd!

Foto: Ester Meerman

Na vier jaar is de koek op, Vreemd verlaat de Sugar Factory. Maar saai hoeft het op donderdag in Amsterdam niet te worden; het volgende feest van organisator Soulrock strijkt neer op een nieuwe locatie. Voordat het zo ver is geeft kan bij 3VOOR12/Amsterdam 3×2 kaarten gewonnen worden voor de allerlaatste keer Vreemd.

De laatste editie van Vreemd is op 26 maart. “De reden dat we er mee stoppen is heel simpel, Sugar (Factory red.) en ik vinden het allebei mooi geweest” zei Soulrock-baas Carlos Valdes al eerder tegen minimal.blog.nl. “Het is tijd voor iets nieuws in Amsterdam en op donderdag. We hebben meer dan vier jaar aan de voorbereidingen en uitvoeringen gewerkt. We hebben een podium geboden aan talenten waarvan de meesten zijn uitgegroeid tot veel gevraagde dj’s en performers en kunstenaars. Dat is een troef die we in handen hebben en die willen we graag behouden.”

Vanaf april organiseert Sugar Factory een nieuw feest, in samenwerking met muziek webzine 365mag.com, deze avond zal ook vol staan met elektronische muziek. Soulrock start op 16 april in Amsterdams jongste club Trouw aan de Wibautstraat met Vinyl People. Daar wil ze een nieuw podium bieden aan lokaal talent en internationale acts in Amsterdam.

Wil jij bij de laatste keer Vreemd zijn in Amsterdam, en de acts Einzelkind (DE), Kia (DE), Carlos Valdes (NE), The Colour of Sin (act) en S_Loop (VJ) zien? Stuur een mail naar [email protected] met daarin je volledige naam en als subject ‘kaarten laatste vreemd’. Ik duim in ieder geval voor je!Lees ook:Sugar Factory en Vreemd uit elkaar
Lees ook:Vreemd gaan in Rotterdam
Lees ook:Van de pers: 365mag komt met eigen feest
Lees ook:De Gouden Kabouters zijn uitgereikt
Lees ook:Tip voor de zaterdag: Iedereen is jarig

7 reacties op “Win kaarten en ga voor de allerlaatste keer Vreemd!

 1. Intissehict

  The bondage gear refers to the use of restraints for the sexy option of the parties.
  bondage gear is most of the time, but not always, a sexual practice. It may be used in the context of BDSM
  or in its own proper, as in the example of rope serfdom and breast bondage. The paraphilia of
  being sexually aroused before slavery is at times known as vincilagnia.

    /   Beantwoorden  / 
 2. FlerlyFaf

  In general, the study in china above language-dialect groups do not have sharp boundaries, though Mandarin is the predominant Sinitic language in the North and the Southwest, and the rest are mostly spoken in Central or Southeastern China. Frequently, as in the case of the Guangdong province, native speakers of major variants overlapped. As with various areas that were linguistically diverse study in china for a long time, it is not always clear how the speeches of various parts of China should be classified. The Ethnologue lists a full of 14, but the number varies between seven and seventeen depending on the classification scheme followed. For instance, the Min variety is often divided into Northern Min (Minbei, Fuchow) and Southern Min (Minnan, Amoy-Swatow); linguists have not determined whether their mutual intelligibility is small enough to species them as separate languages.

    /   Beantwoorden  / 
 3. FlerlyFaf

  In general, the study in china above language-dialect groups do not have sharp boundaries, though Mandarin is the predominant Sinitic language in the North and the Southwest, and the rest are mostly spoken in Middle or Southeastern China. Frequently, as in the case of the Guangdong province, native speakers of major variants overlapped. As with numberless areas that were linguistically diverse study in china for a sustained time, it is not always clear how the speeches of various parts of China should be classified. The Ethnologue lists a full of 14, but the number varies between seven and seventeen depending on the classification scheme followed. For instance, the Min variety is often divided into Northern Min (Minbei, Fuchow) and Southern Min (Minnan, Amoy-Swatow); linguists have not determined whether their mutual intelligibility is small enough to throw them as separate languages.

    /   Beantwoorden  / 
 4. FlerlyFaf

  In general, the study in china above language-dialect groups do not have sharp boundaries, though Mandarin is the predominant Sinitic language in the North and the Southwest, and the rest are mostly spoken in Dominant or Southeastern China. Frequently, as in the case of the Guangdong province, native speakers of major variants overlapped. As with various areas that were linguistically diverse study in china for a great time, it is not always clear how the speeches of various parts of China should be classified. The Ethnologue lists a unqualified of 14, but the number varies between seven and seventeen depending on the classification scheme followed. For instance, the Min variety is often divided into Northern Min (Minbei, Fuchow) and Southern Min (Minnan, Amoy-Swatow); linguists have not determined whether their mutual intelligibility is small enough to species them as separate languages.

    /   Beantwoorden  / 
 5. evemegone

  Does anyone heard anything about recruiting for this company homebasedrecruiting I have been looking at companies that offer virtual positions. If anyone has any about this please help….

  Possibly someone can write me back quickly to help me make decision. Thank you

    /   Beantwoorden  / 
 6. Diertcrex

  Yo, I just came accross this WEIRD video on YouTube:
  Wasted Remix Gucci Mane
  Have you ever heard of this guy Gucci Mane?
  His album is called “The State vs. Radric Davis” …Does anybody own it?
  Am I strange for being a cracker who likes this music? LOL

    /   Beantwoorden  / 
 7. Unsemoinesy

  Hey sorry for offtopic, but have you seen that new Gucci Mane YouTube video called “Wasted?” It’s actually pretty good…
  Wasted Gucci Mane
  His record is called “The State vs. Radric Davis” …Does anybody have it?
  Am I strange for being a white boy who likes this music? LOL
  Thanks in advance!

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.