Club GZG: fenominaal!

De ouderwetse warehouse-rave van Gasten Zonder Grenzen afgelopen zaterdag was subliem. Achter de deks stonden Arjuna Schiks, De Man Zonder Schaduw, Wouter de Moor en Evan Baggs. In een oude gasfabriek in Noord was het knallen tot de morgenzon. Check hier de beats van Wouter de Moor!Lees ook:Gasten Zonder Grenzen gaan weer raven
Lees ook:Van de pers: De Man Zonder Schaduw zorgt voor feest op zondag
Lees ook:Secret Cinema viert verlenging ligplaats Stubnitz
Lees ook:Poema komt beter en mooier terug
Lees ook:Gasten zonder Grenzen gooit het over een andere boeg

3 reacties op “Club GZG: fenominaal!

  1. Melanie A. Eaton

    Met Wouter de Moor als gangmaker (met een lange 2,5 uur durende set warme techno) en gezicht van CLICK is de cirkel van deze muzikaal veelbelovende editie rond en is CLICK met het voorjaar in het vizier volledig en zonder afdwalingen op koers in dit jaar van het 5-jarig bestaan, in februari gevierd met een originele technomarathon van 11 uur op zaterdagochtend tot de volgende ochtend 7 uur en naast deze editie in maart ook een internationaal avontuur naar een week sneeuw en apres-ski feest in Val Thorens. Nog maar net onderweg in 2012 en de niet omheen te komen edities bepalen wederom het begrip feest met een glimlach zoals het vandaag de dag hoort.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.