Categorie: "Compilatie"

Volgende Fabric cd wordt ego-compilatie van Omar-S

Omar-S (last.fm)

Omar-S (last.fm)

Detroit House & Techno producer Omar-S is de volgende om de Fabric compilatie-cd te mixen. En dat doet hij om z’n Villobiaans, hij gebruikt namelijk alleen eigen tracks. Dit zegt Electronicbeats.net.

Omar-s heeft volgens Electronicbeats.net gezegd dat hij niet andermans muziek nodig heeft: “I got over 100 songs released. I can make fucking six fucking Fabric records right now. I can probably make fucking ten CDs just of unreleased shit.”

Loco Dice mixt cd’s voor NRK’s The Lab

Loco Dice

Loco Dice

Loco Dice is als eerste aan de beurt om een release uit te brengen in NRK ‘s nieuwe mix serie The Lab. NRK is een Brits house label dat hiermee begint aan een nieuwe serie releases. De Tunesische Duitser Loco Dice, die ooit begon als hiphop-mc, draait en produceert nu techno en house.

De CD wordt een dubbelaar met op één cd een donkere club stijl, en op de andere deep-house. Als Nederlandse noot staat de in Berlijn woonachtige Ion Ludwig op CD1.  De mixes van Loco Dice zijn razend beroemd sinds hij de compilatie-cd voor Time Warp 2007 maakte.

De release van MRK’s The Lab met Loco Dice staat gepland op 13 maart.

Clips Minilogue eindelijk op DVD?

Volgens DJ Broadcast wel. In haar januari-editie zegt zij dat Cocoon de DVD genaamd Animals The Movie deze voorjaar eindelijk uitbrengt. Eindelijk, want deze DVD is al twee jaar geleden aangekondigd. Animator Kristoffer Ström maakt de verrassende animatieclips voor de Zweedse producer-duo Minilogue. De clips zijn ware Youtube-hits geweest. Want ook al houd je niet van minimal: wie kan schattige, zwevende, gekleurde diertjes nou weerstaan?

Zien waar het over gaat? Check het hieronder!

Poker Flat viert tienjarig bestaan in 2009

Het Duitse label Poker Flat bestaat in 2009 tien jaar! In maart wordt een jubileumplaat verwacht. Details zijn nog niet voorhanden, bekend is wel dat een serie ‘special releases’ worden uitgebracht een een limited-edition box set.

Wie er bijdragen is nog niet bekend, Labelbaas Steve Bug speelde een vier uur durende set in de Amsterdamse Flexbar op tweede kerstdag, maar volgens XLR8R heeft hij zich opgesloten in de studio. Andere coryfeeën zijn Trentemoller, Aril Brikha en Guido Schneider, of zij meewerken wordt afwachten…

Wat luisteren dj’s op hun sterfbed?

Van welk nummer zou willen dat het op jou begrafenis of sterbed gedraaid zou worden? Lugubere vraag, maar het Get Physical label vroeg aan een stel dj’s. En niet de minste; Richie Hawtin, Gilles Peterson, Laurent Garnier en Ricardo Villalobos. Zouden zij alleen gestamp of gebliep willen horen?