Categorie: "Zomer"

Sla de Awakefest line up bij elkaar!

Sla dan!

Sla dan!

De zomer komt er aan en alle zomerfestivals schreeuwen om onze aandacht (en onze portemonnees). Awakefest heeft geleerd dat het niet zo zeer is welke line up je presenteert, maar HOE je het presenteert. Sla hier mollen op hun hoofd en leer steeds een stukje van de line up!

Appelsap: ook elektronische beats in Oosterpark?

www.appelsap.net

Foto:www.appelsap.net

Op AT5 is vandaag te lezen dat Appelsap terug komt in het Oosterpark. Het jaarlijkse gratis hiphopfestival is de afgelopen twee zomers niet doorgegaan wegens geldgebrek. Stadsdeel Oost Watergraafsmeer heeft beloofd te helpen, dus deze zomer komt het festival terug, met elektronische muziek! Het festival wil breder gaan programmeren. Niet alleen elektronische muziek gaat een rol spelen, ook jazz, disco en wereldmuziek. De organisatie wil wel het vertrouwde hiphop-gevoel behouden en ook de toegang blijft gratis. We houden het in de gaten!

Leven op het NDSM?

© Claire van der Hall

© Claire van der Hall

Nu de Stubnitz weggevaren is, zal het rustiger worden op het NDSM terrein in Amsterdam-Noord. Maar gebeurt daar nu echt niks meer? Niets is minder waar! De Bunker gaat, tegen alle waarschijnlijkheid in, gewoon door met bestaan. Een officiële website is er niet, houd de Hyve in de gaten voor nieuws of lees de treads op Partyflock. Organisaties kunnen daar nog steeds afterparties regelen. Ondanks dat er in deDocklandse asbest is gevonden, is het terrein ervoor nog geschikt genoeg voor dagfestivals.

Eerste namen 5 days off bekend

De eerste namen 5 Days Off zijn binnen. Het kleine broertje van het 10daags festival in Gent, dat toepasselijk 10 Days Off wordt genoemd, vindt plaats van 15 tot en met 19 juli in de Melkweg, Paradiso en HMH in Amsterdam. De eerste namen zijn: Jamie Lidell (special set), Crystal Castles, Crookers, Diplo, Black Rose (Hendrick Swarz en Jesse Rose).

Extrema lokt bezoekers met Early Bird pakket

Extrema legt haar Early Birds in de watten! Want van korting is niet echt sprake, maar je krijgt wel een Early Bird pakket. Die bestaat uit een tas en een warm ontvangst op het festival met een Sangria-cocktail. Onder de vroege vogels verloot Extrema kaartjes naar Solar Weekend 2009. Maar trekt dit bezoekers over de streep die van andere festivals keiharde knaken korting krijgen, of is dit een sigaar uit eigen doos?

Geen Loveparade 2009

Er is ook altijd wat met de Duitse Loveparade. Vorige week heeft de organisatie besloten het wandelend feest niet door te laten gaan. Het feest dat jarenlang in Berlijn plaatsvond week sinds 2007 uit naar het Ruhrgebied, Bochum om precies te zijn. Echter kan het stadje de bezoekers niet herbergen, en is de stekker er uit getrokken.

DJ wanabees komen aan hun trekken met DJ Hero

Verslaafd aan Guitar Hero, maar wil je liever een dj zijn? Lees dit artikel dan NIET. Grote kans dat jouw vrienden en familie jou vanaf de zomer niet meer zien. Want dan staat de release van DJ Hero in de planning.

Activision, de makers van Guitar Hero, werkt momenteel aan een spel dat controllers heeft in de vorm van draaitafels. Het spel kan aangesloten worden met Guitar Hero, zodat er samen gejamd worden.

Tïesto, onterecht beschouwt als het grootste geschenk aan het nachtleven, werkt mee aan het spel. Ik hoop zelf ook een dat er een paar goeie dj’s zijn benaderd, want ik kan mij niks saaier voorstellen dan trance mixen.

FCA beloont vroege vogels

Free Your Mind vorig jaar

Free Your Mind vorig jaar

Weet je nu al zeker dat je naar Free Your Mind of Rockit Open Air wilt? Dan heb ik goed nieuws voor je. Organisator FCA biedt tot 28 februari kaarten aan voor 30 euro per feest per stuk. De sites zijn nog niet eens geüpdate, dus de optredende artiesten blijft speculeren. Staat er nog niks in je agenda op 6 juni en naar Free Your Mind in Arnhem, of op 25 juli naar Rockit? Bestel dan je kaarten op de site van FCA, bespaar je toch een paar keiharde knaken!

Tijd om je zomervakantie te gaan plannen…

Zin in zomer, beats en Barcelona? Let dan op! Snelle besluiters kunnen nu passepartouts kopen voor Sonár in Barcelona voor maar 125 euro! Per 1 februari stijgen de kaartjes naar 140 euro. 15 euro klinkt niet als een groot verschil, maar met de huidige kridietcrisis zal je die maar net nodig hebben, toch?

De line up is verre van bekend. Maar leuk wordt het toch. Want Barcelona is altijd leuk! Kaartjes bestel je via de site.