DJ-at-work sluit zich op in het toilet (foto’s!)

Foto: Beatport

Minus-dj Troy Pierce moest op Beatport‘s vijfde verjaardag tijdens zijn set naar het toilet, wat natuurlijk een groot ongemak is. Tussen het mixen door snelt hij zich naar het toilet. Nog ongemakkelijker werd het toen hij onder geen beding het toilet nog open kreeg. Konrad Black had ondertussen de set overgenomen, niemand wist waar Troy was. Na een uur (!) hoorden beveiligingsmedewerkers gebeuk op het toilet. Ook zij krijgen de deur niet open, er zat niks anders op dan de deur neer te beuken. Bekijk hieronder de foto’s.

Troy vervolgde na dit avontuur zijn set.

Foto: Beatport

Foto: Beatport

Lees ook:Minus biedt podcast Marc Houle aan
Lees ook:Dubstep moet je voelen
Lees ook:Allerlaatste kans om op de Stubnitz te feesten
Lees ook:Tips voor de zondag
Lees ook:FCA beloont vroege vogels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.