Categorie: "Podcast"

Minus biedt podcast Marc Houle aan

Minus, het label van minimalsupersterren als Richie Hawtin, Magda en Heartthrob, begint ook met het aanbieden van Podcasts. De eerste is hier gratis te downloaden. Het is handig dat je een abonnement kan nemen op de podcasts. Iedere keer als er een nieuwe uitkomt komt deze automatisch bij je binnen. Mis je niks! De eerste podcast is van Marc Houle. Ik wacht met smart op die van labelgenoten Troy Pierce en Gaiser

Bodytonic geeft podcast Speedy J weg

Rotterdammer Speedy J gaat al jaren mee, hij is waarschijnlijk een van de eerste techno-dj’s in de benelux geweest. Zaterdagavond staat hij in Berghain , één van de belangrijkste technoclubs van de wereld. Dit voormalig Berlijns elektriciteitverdeelstation is beroemd en vermaard door de wilde feestverhalen die de bezoekers de volgende dag erover vertellen. De van oorsprong gay-club kent een streng deurbeleid en fotografeerverbod.

Wordt het feest met Speedy J achter de deks ook zo wild? Misschien dat ik dat vanavond ga uitzoeken. Voor de thuisblijvers geeft webzine Bodytonic een podcast weg, check hem hier .

Luisteren naar Nathan Fake

Voor de liefhebbers van de ingewikkelde muziek van Nathan Fake van Border Community biedt webzine Bodytonic een podcast aan. Drowning In a Sea of Love, de laatste langspeler van de jonge talent, komt al weer uit 2006 en het wordt hoog tijd voor nieuw werk. Tot die tijd kunnen we luisteren naar de liveset, opgenomen in deceber tijdens pogo @ The Twisted Peper in Ierland. Klik hier voor de podcast.

Laat kerstcadeautje: podcast van Get Physical

Het label Get Physical is zo aardig geweest om een podcast gratis aan te bieden rond de feestdagen. Daar houden we wel van! Op de podcast staan M.A.N.D.Y. vs Booka Shade die bewijzen dat er leven is na Body Language, en Nôze. De tracks komen van de labels Get Physical, Get Digital en zusterlabel Kindisch.

Download hem hier.