Gasten zonder Grenzen gooit het over een andere boeg


Feestorganisatie Gasten zonder Grenzen gooit het over een andere boeg in 2009. De populaire feestmachine heeft besloten niet meer onderdeel te zijn van festivals en dergelijke. Na samenwerking met bijvoorbeeld Mysteryland en Q-Bas, het summum wordt om alleen nog maar eigen feesten te geven. Ander besluit is om te stoppen met het dj-team. Dit houdt in dat de dj’s Mike Rivelli en Miss Melera op zoek moeten naar een nieuwe agent. Klinkt al met al als slecht nieuws, maar GZG wil terug naar de kern: het geven van megaraves.

Het lijkt erop dat deze raves komen in 2009. Volgens de GZG-nieuwsbrief hebben ze al een paar locaties in gedachte en zijn ze bezig met de voorbereidingen. Het eerste feest in aantocht is Wappie Nieuw Jaar op 1 januari. De populariteit van dit feest gaat zo ver dat de oud en nieuwparty al eind november uitverkocht was. Hierbij zijn is dus alleen mogelijk voor vroege vogels die de voorverkoop bijtijds scherp hadden!

Check de GZG-website voor dj-setjes.

Lees ook:Sugar Factory en Vreemd uit elkaar
Lees ook:Van de pers: De Man Zonder Schaduw zorgt voor feest op zondag
Lees ook:NRC.Next: minimal begint op elkaar te lijken
Lees ook:Win kaarten en ga voor de allerlaatste keer Vreemd!
Lees ook:Minimale afsluiting van de feestdagen!

Eén reactie op “Gasten zonder Grenzen gooit het over een andere boeg

  1. frits

    Hahaha megaraves!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.