Categorie: "Tip"

Sla de Awakefest line up bij elkaar!

Sla dan!

Sla dan!

De zomer komt er aan en alle zomerfestivals schreeuwen om onze aandacht (en onze portemonnees). Awakefest heeft geleerd dat het niet zo zeer is welke line up je presenteert, maar HOE je het presenteert. Sla hier mollen op hun hoofd en leer steeds een stukje van de line up!

Melkweg begint eigen zender: Melkweg.tv

Melkwegtv.hyves.nl is etalagekanaal voor de de ‘uitzendingen’ van Melkweg.tv. Twee jonge filmmakers namen het initiatief tot het maken van filmpjes bij events in de Melkweg. Ze maakten een pilot bij Rauw in december en mochten van de Melkweg ook tijdens Electric Deluxe met Speedy J en Adam Beyer aan de slag. Zie hieronder het resultaat!

Gasten Zonder Grenzen gaan weer raven

Gasten Zonder Grenzen (GZG) had het eerder al aangekondigd, de gasten willen weer gaan raven! En 4 april is het zover: dan strijken ze neer in een gekraakte gasfabriek aan de Distelweg 113 in Amsterdam-Noord. Acts zijn niet bekend, dat wordt tot de avond zelf stil gehouden. Wel is bekend dat ze door gaan tot 9 uur ‘s ochtends.

Tip voor de vrijdag: Ellen Allien

Vanavond presenteert 2000 and One in de Melkweg in Amsterdam zijn album Heritage. Maar hij is niet de enige die de Melkweg gaat rocken vanavond. Ook Ellen Allien van Bpitch Control is daarbij. Met deze onwaarschijnlijke clip is haar optreden de tip voor de vrijdag!

Tip voor de zondag: Loco Dice

Eindelijk is het zover, Loco Dice landt met zijn eerder aankondigde ‘kleine’ clubtour in Amsterdam. Zaterdag stond  hij voor maximaal 300 man in Rotterdam, vanavond staat hij in de Amsterdamse Flexbar.

Loco Dice @ Love Parade 2007, Essen Duitsland,

Tip voor de zaterdag: Heroes Of techno

Tip voor gisteren was natuurlijk de eerste avond in TrouwAmsterdam, sorry dat ik jou als bezoeker hier niet eerder op heb gewezen. Tip voor vanavond is Heroes Of Techno in de Amstelveense P60. Daar is een Spaanse vlieg geland en die heeft niemand minder dan Paco Osuma en Alex Under meegebracht! NederSpanjaard Daniel Sanchez draait ook. Alex Under domineerde Awakenings op 21 november. Daar stond hij geprogrammeerd naast Jeff Mills en Ricardo Villalobos, ook niet de minsten.

Alex Under & Tadeo @ Awakenings 2008, slecht geluid maar check 1.00 minuut!

Herleef feest Contakt opnieuw (filmpje)

Underground was er ook bij tijdens het Amsterdam Dance Event. Toen stonden alle Minus sterren naar Amsterdam voor Contakt. Van het bestaan van één filmpje wisten we al, nu heeft Underground ook een film van een half uur op zijn site plaatst. Herleef het feest van Richie Hawtin, Gaiser, Heartthrob, Marc Houle, Ambivalent and Tractile opnieuw!