Categorie: "Radio Mortale"

WIN: compilatie-album ‘Amsterdam’ van James Nidecker

Zoals gezegd was vanavond dj, producer en labelbaas James Nidecker bij mij in de uitzending bij Radio Mortale. Onlangs verscheen Amsterdam, een compilatie-cd gemixt door James zelf. Ik mag van hem drie albums weggeven. Wil jij hiervan een exemplaar winnen? Mail dan je adres naar clairevanderhall[at]gmail.com, de eerste drie krijgen de cd thuis gestuurd.

James Nidecker vanavond in de uitzending

Dj, producer en labelbaas James Nidecker is vanavond te gast in mijn uitzending bij Radio Mortale. Hij komt praten over zijn nieuwe compiltatie-cd, en we geven er een paar weg. Houd deze site in de gaten om te lezen wat je moet doen om er een te krijgen.

Wil je meeluisteren? Schakel dan vanavond tussen 20.00 en 21.00 uur in op StadsFM op 106.8FM en 103.3FM. Online luisteren kan natuurlijk ook. Je kan via DEZE link live meeluisteren als je buiten de regio groot-Amsterdam woont, of natuurlijk de uitzending tot 2 maanden terug beluisteren via DEZE link. Even de datum en tijd instellen et voila!

Vanavond in de uitzending: Carlos Rios en Oliver Kucera

Het is de eerste dinsdag van de maand, dus tijd voor mijn uitzending bij Radio Mortale. Vanavond heb ik twee bijzondere gasten in de uitzending, namelijk techno producersduo Carlos Rios en Oliver Kucera. Samen rockten zij onder andere Awakenings en vele andere feesten met hun harde pompende techno. Maar samen zijn ze ook Francisco Brancardi, hun ‘minimal’ alter ego.

Sickboy licht plannen toe in uitzending

Sickboy

Sickboy

Robert Smit, ook bekend als dj Sickboy, gaat Amsterdam weer verblijden met feesten. Dit zegt hij tijdens in een interview met mij in uitzending van Radio Mortale, afgelopen dinsdag. Ruim drie jaar lang organiseerde bij Poptrash in de Amsterdamse Melkweg op de donderdag. Dit concept is onder zijn vleugels uitgeweken naar Arnhem, Rotterdam, Breda, enzovoorts. Voor Radio Mortale heeft hij een electro-mix gemaakt die hij laat horen. Wil je terug luisteren en horen wat Sickboy te zeggen heeft over zijn nieuwe : klik dan hier. Kies dinsdag 20.00 tot 21.00 en klaar! Lees hieronder de playlist:

Voor de dappere luisteraar!

Wie heeft er zin in een spelletje? Beluister de uitzending van gisteren en spot: waar laat ik de schuif open staan? Waar zet ik de verkeerde jingle in? Waar kom ik echt in mijn eigen spraak waterval in de knoop? Check het hier. Ook als je gewoon lekkere muziek wil horen. Wil jij ook met jouw muziek in de uitzending van Radio Mortale op 103.3 FM van de Amsterdamse kabel en 106.8 FM in de ether? Stuur dan jouw productie naar clairevanderhall[at]gmail.com.

Gisteravond zijn de volgende nummers gedraaid:

Vanavond: mijn eerste eigen radio-uitzending

Al een tijdje ben ik producers van beats aan het oproepen om vooral muziek naar mij te sturen, zodat ik die kan draaien tijdens mijn radioshow voor Radio Mortale. Vanavond is het zo ver, dan is mijn eerste officiële uitzending. Zin om te luisteren? Stem dan vanavond af op Stadsradio op 103.3 FM van de Amsterdamse kabel en 106.8 FM in de ether. Ben je niet in de buurt van Amsterdam? De uitzending is ook on demand te beluisteren op deze website. Ik ben trouwens nog steeds op zoek naar muziek!

Makers van ‘beats van eigen bodem’ opgelet!

Producers van elektronische muziek opgelet! Ik ben op zou naar jouw producties. Gisteren zijn Radio Mortale en ik overeengekomen dat ik één keer in de twee weken een uitzending helemaal in het teken van Nederlandse elektronische muziek wordt gemaakt. Radio Mortale richt zich vooral op bands van eigen bodem, maar mijn uitzending zal in het teken van beats staan. Dus als jij wilt dat jouw producties of demo’s in de uitzending komen, stuur ze dan op!

Uitzending gemist: voor de dappere luisteraars…

Nee, ik kende mijn mede-presentator niet. Ja, ik deed gelijk de techniek, Ja, dat ging wel eens mis. Dus: voor de dappere luisteraars onder ons: mijn eerste Radio Mortale -uitzending staat hier ! Kies dinsdag 13 januari, 20.00 uur.

De uitzending bestaat uit beats eigen bodem . In de uitzending van dinsdag komt vooral minimal, electro en dubstep langs.

Heb jij producties die ik kan draaien, of heb je andere tips voor de uitzending. Mail die dan door naar claire.van.der.hall [at] blog.nl

Niet lullen maar luisteren!

Wil je niet lezen, maar horen wat ik te zeggen heb over beats van eigen bodem ? Luister dan morgen om 20.00 uur naar Radio Mortale . Dit radioprogramma op SALTO brengt dagelijks Nederlandse bands in de ether, maar met mij als presentatrice kun je natuurlijke elektronische muziek verwachten. De uitzending is ook on demand te beluisteren; na de uitzending dump ik hier de link.

Wil je ook dat ik jou producties draai? Mail dan naar claire.van.der.hall [at] blog nl!