Leven op het NDSM?

© Claire van der Hall

© Claire van der Hall

Nu de Stubnitz weggevaren is, zal het rustiger worden op het NDSM terrein in Amsterdam-Noord. Maar gebeurt daar nu echt niks meer? Niets is minder waar! De Bunker gaat, tegen alle waarschijnlijkheid in, gewoon door met bestaan. Een officiële website is er niet, houd de Hyve in de gaten voor nieuws of lees de treads op Partyflock. Organisaties kunnen daar nog steeds afterparties regelen. Ondanks dat er in deDocklandse asbest is gevonden, is het terrein ervoor nog geschikt genoeg voor dagfestivals.

Denk aan Voltt Loves Summer op de laatste zaterdag van augustus. Of aan Valtifest, het feestje van Meubel Stukken en MTV. Lees hier hoe het was in 2007 en 2008. Verder liet Maik ter Veer in november 2008 aan 3VOOR12/Amsterdam weten te hopen dat  dat hij hoopte dat Robodock dit jaar wel doorgang kan vinden. Sterker nog, dat hopen we allemaal!


Lees ook:Wees scherp: VillaLosbol komt naar Voltt
Lees ook:Minimale afsluiting van de feestdagen!
Lees ook:Datum Dance Valley bekend!
Lees ook:Guido Schneider terug bij Club Fritz
Lees ook:Allerlaatste kans om op de Stubnitz te feesten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.