Richie Hawtin met Koninginnenacht in Rotterdam

Richie Hawtin @ Kesselhaus, München

Dat kan nog eens een knallende inluiding worden van het Koninginne-gefeest. Op de website van Watt zelf is nog niks te lezen, maar M-Nus heeft het al in de planning opgenomen. Niet alleen Richie draait deze avond, ook Marco Carola doet een ‘twee op een avond’ (Amsterdam/Rotterdam).

Overigens hoef je niet tot 29 april te wachten om M-nus helden te zien in de Maasstad. Aankomende vrijdag staat Marc Houle in de Factory. En als je snel bent kun je via M-nus.com een gastenlijstplek aanvragen. Enige wat je hoeft te doen is op de G in de agenda onder de event te drukken! Ken je Marc Houle niet? Check dan zijn podcast.Lees ook:Welkoms-podcast van TrouwAmsterdam
Lees ook:Herleef feest Contakt opnieuw (filmpje)
Lees ook:Minus biedt podcast Marc Houle aan
Lees ook:Minus draagt filmpje op aan verkeersslachtoffer
Lees ook:The Field met Battles-drummer op nieuw album

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.