Categorie: "Eindhoven"

Eerste sets Awakenings online!

Wie er afgelopen weekend niet in het STRP-gebouw in Eindhoven was, of het nog een keer wil ervaren: de dj-sets van Awakenings staan online! Applescal, A.Paul, Cari Lekebusch, Minidell, Wighnomy Brothers, Solid Decay, Marco Remus & Spark Taberner en Anoesjka zijn hier terug te beluisteren.

Extrema lokt bezoekers met Early Bird pakket

Extrema legt haar Early Birds in de watten! Want van korting is niet echt sprake, maar je krijgt wel een Early Bird pakket. Die bestaat uit een tas en een warm ontvangst op het festival met een Sangria-cocktail. Onder de vroege vogels verloot Extrema kaartjes naar Solar Weekend 2009. Maar trekt dit bezoekers over de streep die van andere festivals keiharde knaken korting krijgen, of is dit een sigaar uit eigen doos?

Spoorboekjes Awakenings kunnen gemaakt worden…

…want de timetable van de 14 februari-editie is bekend! Draaien jouw toppers tegelijk of kun je rustig aan alles bekijken? Dat is de vraag. Overigens staat in hetzelfde persbericht dat de kaartjes harder gaan dan de vorige keer dat Awakenings in het Klokgebouw in Eindhoven neerstreek. Dus wie wel wil, maar geen kaartje heeft moet rennen. Zie lees verder voor de timetable.

STRP maakt eerste namen bekend

Eindhovens festival STRP heeft de eerste namen bevestigd, zo is te lezen op 3VOOR12/Eindhoven. Het festival duurt dit jaar maar liefst 10 dagen en vindt plaats tussen 2 en 13 april in het Klokgebouw in Eindhoven. De namen die de randstedelingen uit hun comfort zone en naar Brabant moet trekken zijn: Aphex Twin & Hecker, Laurent Garnier (live), Squarepusher, Michael Mayer en Benga. Allen treden het opening weekend op. De kaartverkoop is inmiddels gestart en loopt via hun site.