Categorie: "Video"

Herleef feest Contakt opnieuw (filmpje)

Underground was er ook bij tijdens het Amsterdam Dance Event. Toen stonden alle Minus sterren naar Amsterdam voor Contakt. Van het bestaan van één filmpje wisten we al, nu heeft Underground ook een film van een half uur op zijn site plaatst. Herleef het feest van Richie Hawtin, Gaiser, Heartthrob, Marc Houle, Ambivalent and Tractile opnieuw!

Minus draagt filmpje op aan verkeersslachtoffer

CONTAKT l AMSTERDAM 25.10.08

Actueel is het al niet meer, maar nog altijd even tragisch. Bij het rondsurfen vond ik onderstaand filmpje op de MySpace van Richie Hawtin. Het filmpje is gemaakt tijdens Contakt op 25 oktober 2007 in The Sand te Amsterdam. Dit was de avond dat de elitetroepen van Minus: Richie Hawtin, Magda, Heartthrob, Troy Pierse, Marc Houle, Gaiser, een acte de présence tijdens het Amsterdam Dance Event gaven . Een geweldige line-up en het was een geweldig feest.

Na afloop nam een 27-jarige vrouw en haar drie vrienden een taxi naar huis. De taxichauffeur had schijnbaar haast dus reed hij met zo’n 80 km/u door rood. Hij knalde op een collega die eveneens vier mensen vervoerde. In één klap vielen er negen ernstig gewonden en overleed de vrouw ter plekke. Ik vind het gebaar van Minus heel mooi dat ze haar ook hebben geëerd met dit filmpje.

Clips Minilogue eindelijk op DVD?

Volgens DJ Broadcast wel. In haar januari-editie zegt zij dat Cocoon de DVD genaamd Animals The Movie deze voorjaar eindelijk uitbrengt. Eindelijk, want deze DVD is al twee jaar geleden aangekondigd. Animator Kristoffer Ström maakt de verrassende animatieclips voor de Zweedse producer-duo Minilogue. De clips zijn ware Youtube-hits geweest. Want ook al houd je niet van minimal: wie kan schattige, zwevende, gekleurde diertjes nou weerstaan?

Zien waar het over gaat? Check het hieronder!