Categorie: "Drugs"

Van de pers: Lekkere techno op de Stubnitz

Switch, de techno-organisatie vanuit haar hart technofeestjes geeft strijkt weer zaterdag 24 januari neer op de Stubnitz. Echter komt er gisteren een opvallend mailtje binnen via hyves van Lesley. Het is niet de boodschap wat mij vreemd doet opkijken, het is het plaatje, die ji links in dit bericht ziet. Zijn we zover dat we onze medefeestgangers moeten smeken om niet te gebruiken? Maar goed, waar het om draait is de line-up, die staat hieronder.

Wees scherp: VillaLosbol komt naar Voltt

Vrijdag op zaterdag slaap je voor het postkantoor, je hebt de hele zaterdagochtend ticketservice aan de lijn of je overbelast Beatfreax want troeteljunkie Ricardo Villalobos komt naar Voltt in Paradiso! 14 februari neemt hij wederom Raresh mee voor een avondvullend programma. Echter, het is een feestje voor de rijken: entree kost maar liefst 25 euro (exclusief servicekosten en lidmaatschap)!

Column: partygangers opgelicht en bestolen!

31 december zorgt ieder jaar voor een herhaling van eindeloos dezelfde gesprekken. “Waar ga jij heen? Wie draait er? Wat kost het?” Dit jaar is het mij opgevallen dat velen, mij incluis, er niet meer aanbeginnen. In Amsterdam vraagt een club zonder blikken of blozen 50 euro voor een line-up die je een week eerder voor 8 euro zag.

Deze clubs zijn vervolgens volledig volgepakt met provincialen die te dronken zijn om te poepen. In het kader van: het is oud en nieuw en nu MOETEN we los gaat alle schaamte overboord en wordt er van alles geslikt en gesnoven. Misschien belangrijk voor de een, maar ik pas liever.

Column: Drugsgebruik; schuld van het feest?

Drugs zijn verboden, want ze zijn slecht voor je. Dat er mensen zijn die schijt aan dit verbod hebben zie je regelmatig op dancefeesten. Grote pupillen en mensen die hun gezicht afkluiven komen regelmatig voorbij. En warempel; het is het Amsterdamse college van burgemeester en wethouders ook opgevallen. Vrijdag is in de Telegraaf te lezen dat b en w pleit voor drugsloze dancefeesten. Maar zelf willen zij er geen handen vuil aan maken: de organisator moet het verbod handhaven.