Categorie: "Awards"

Stemmen voor de Gouden Kabouter Awards

© Boris van Hoytemavoor 3VOOR12/Amsterdam

© Boris van Hoytema voor 3VOOR12/Amsterdam

Vanaf zaterdag kan er weer gestemd worden op de Gouden Kabouter Awards! De mafste awardshow vindt 30 maart plaats in de Paradiso in Amsterdam. De Gouden Kabouterawards zijn de awards voor degene die werkzaam zijn in de Nederlandse dance-scene. Hetgeen wel met een dikke knipoog. Zo worden awards voor de meest sexy dj of slechtse kapsel uitgereikt, maar ook de beste en slechtste feesten van 2008 worden beloond. Stemmen kan hier!

Inschrijving Grote Prijs 2009 begonnen

Applescal tijdens Grote Prijs 2008

Applescal tijdens Grote Prijs 2008

Ben jij een topproducer en wil je dat jij eindelijk de waardering krijgt die jou toekomt? Schrijf je dan in voor de Grote Prijs. Dit kan tot en met 12 april via de website. Het prijzenpakket is niet mis, de winnaar krijgt 5000 euro, een videoclip, optredens op onder andere Eurosonic Noorderslag en een jaar professionele begeleiding. En natuurlijk een stortvloed aan exposure.

Genomineerden International Dance Music Awards bekend

Schat, ik ben even naar een conferentie

Schat, ik ben even naar een conferentie

Ze noemen het de Winter Music Conference, maar wie er ooit foto’s van heeft gezien weet dat het zeker geen winter in Miami is tijdens dit incrowd vakantiereisje. The hele who-is-who van dance komt naar Miami om met een cocktail in de hand te beppen en wat af te feesten op het strand. En wat is er leuker dan als iedereen toch samen is om awards uit te reiken?  Daarvoor zijn de International Dance Music Awards

Erg veel techno/minimal nominaties zijn er niet, maar ‘onze’ Armin en Tïësto hebben nog een plek om hun populariteitsstrijd uit te vechten. Vorig jaar vielen ze allebei in de prijzen

Check de genomineerden en stem hier.

Nominaties Beatport Music Award bekend

Voor de tweede keer organiseert Beatport de Music Awards. De bestverkopende artiesten zijn de genomineerden in 17 genres. Er worden maar liefst 35 awards uitgereikt door het internet muziekplatform.

Vorige jaar won Canadese electro/ progressive producer Deadmau5. De categorieën betreffen beste artiest en beste track in alle denkbare electronische muziekstijlen.

Op Djscene zijn ze het niet eens met de hokjesgeest van Beatport. Artiesten zouden onterecht in de categorie ‘techno’ of een ander stroming worden gezet. Hierom wil graag deze website onder de aandacht brengen. De “Ishkur Guide To Electronic Music’ is een interactieve website die met een beschrijving en voorbeelden discussies over welke beat welke stroming is voorkomt.

Enfin: de genomineerden zijn: