Gasten Zonder Grenzen gaan weer raven

Gasten Zonder Grenzen (GZG) had het eerder al aangekondigd, de gasten willen weer gaan raven! En 4 april is het zover: dan strijken ze neer in een gekraakte gasfabriek aan de Distelweg 113 in Amsterdam-Noord. Acts zijn niet bekend, dat wordt tot de avond zelf stil gehouden. Wel is bekend dat ze door gaan tot 9 uur ‘s ochtends.

Kaarten kosten 15 euro en zijn verkrijgbaar via de website. Voorverkoop startte vandaag om 12.00 uur. Wappie Nieuw Jaar was ook binnen no time uitverkocht, dus treuzelen is geen optie. Idee achter de feesten van GZG is ‘Amsterdam laten zien hoe wij vinden dat een goede clubavond eruit hoort te zien: gevarieerd, spannend, vrijzinnig en vooral intens en vol beleving’. Klinkt goed!Lees ook:Gasten zonder Grenzen gooit het over een andere boeg
Lees ook:Tips voor de zondag
Lees ook:Van de pers: De Man Zonder Schaduw zorgt voor feest op zondag
Lees ook:Geen Loveparade 2009
Lees ook:Column: Drugsgebruik; schuld van het feest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.