Categorie: "Film"

Minus laat fans clip maken

Het minus-label vraagt haar fans om een clip te maken. Talenten kunnen hun filmpje van drie minuten naar het label sturen en hebben dat kans dat hun werk te zien is als clip van het nummer Shine van Louderbach’s komend album Autumn. Deze komt later dit jaar uit. Daarnaast vallen er gesigneerde cd’s en singles te winnen.

Deze clip is in ieder geval niet gemaakt.

Melkweg begint eigen zender: Melkweg.tv

Melkwegtv.hyves.nl is etalagekanaal voor de de ‘uitzendingen’ van Melkweg.tv. Twee jonge filmmakers namen het initiatief tot het maken van filmpjes bij events in de Melkweg. Ze maakten een pilot bij Rauw in december en mochten van de Melkweg ook tijdens Electric Deluxe met Speedy J en Adam Beyer aan de slag. Zie hieronder het resultaat!

Clips Minilogue eindelijk op DVD?

Volgens DJ Broadcast wel. In haar januari-editie zegt zij dat Cocoon de DVD genaamd Animals The Movie deze voorjaar eindelijk uitbrengt. Eindelijk, want deze DVD is al twee jaar geleden aangekondigd. Animator Kristoffer Ström maakt de verrassende animatieclips voor de Zweedse producer-duo Minilogue. De clips zijn ware Youtube-hits geweest. Want ook al houd je niet van minimal: wie kan schattige, zwevende, gekleurde diertjes nou weerstaan?

Zien waar het over gaat? Check het hieronder!

Arjuna: een doodnormale documentaire

Vanavond gaat de documentaire Arjuna van Maarten Kal in premiére. Arjuna wie? Arjuna Schiks, winnaar vinylized 2008 en getalenteerd minimalproducer. De film is al eerder vertoond in in StudioK. Daar heb ik toentertijd een recensie over geschreven voor 3VOOR12/Amsterdam. Mocht je dit gemist hebben, en toch graag weten hoe een doodnormale producer allemaal meemaakt kun je vanavond terecht bij Smart Project Space, op de Arie Biemondtstraat 101-111, Amsterdam.