Categorie: "Utrecht"

Gui Boratto imponeert Utrechtse EKKO

© Claire van der Hall

© Claire van der Hall

Feesten op een zondag blijft moeilijk. Het leeuwendeel moet maandagochtend werken voor de baas. Gelukkig presenteerde Full Spectrum Gui Boratto in Concert. Dit hield in dat de avond al om 20.30 uur begon en tot 1.00 uur doorging. Prima te combineren met werk de volgende ochtend, mits je niet te veel zuipt. Al weken ben ik nieuwsgierig naar zijn nieuwe werk, dus, hoe was het?

Guido Schneider wel in Rotterdam, niet in Amsterdam

Guido Schneider

Guido Schneider

Wel is het treurig voor organisator Club Fritz. Voor duitse held Guido Schneider wilde zij tijd maken, dus vroeg de Amsterdamse Club Home een vergunning aan voor het verruimen van de openingstijden. Ze mogen komende zaterdag tot maar liefst 9 uur door en de verwachtingen waren hooggespannen. Maar helaas, Solid Booking heeft Guido die dag twee maal ingepland. Daar Guido zich niet in tweeën kan delen MOET hij in Rotterdam spelen. Zijn vorige keer was namelijk ook in Amsterdam.

Poema komt beter en mooier terug

Utrechtse club Poema opent vanavond, 24 januari, weer zijn deuren. De club is verbouwd, er is een extra bar, rookhok en kluisjes in plaats van een garderobe. In de komende weken wordt er ook een nieuwe dj-booth geïnstalleerd. Natuurlijk wordt de opening gevierd met een mooi feest! Vanavond draaien Pinxt, Wouter de Moor, Ille Bitch, Macroscope en Wijnand. Wie volgt hen de komende weekenden op?