Tip voor de zaterdag: Iedereen is jarig

Iedereen is een keer jarig, maar maart is altijd een hele drukke maand. Dat viel de dj’s, producers en feestorganisatoren Aron, Jorrit, Anna, Emely, Staas, Pitto en nog een aantal anderen op. Ze besloten gezamelijk een feest te geven en iedereen die lid is van de nieuwe Nederlandse politieke beweging Ravebaar Nederland-hyve uit te nodigen. De line up bestaat uit Boris Werner, Shumi (resident van de Grueziclub in Keulen), Edwin Oosterwal, Aron “Birthdayboy” Friedman, Pitto, Anoesjka, Jason Shae, Tommy Kornuit, Kisakye, Staas, Moraalridder, Carlos Valdes en Brent Roozendaal is het gehele Pathfinder, Crackhouse, Stekker en Vuig team opgetrommeld, aangevuld met een paar persoonlijke favorieten. En er is een heuse uitnodiging gemaakt:

Wil je ook op dit feest komen? Ik ga de locatie niet verklappen (het is wel in Amsterdam), word dus snel lid van de Ravebaar Nederland-hyve! En misschien tot vanavond!


Lees ook:Feestgangers vertegenwoordigd in de Tweede Kamer
Lees ook:Amsterdamse Koninginnedag krijgt vorm
Lees ook:Festival Strand West maakt line up bekend
Lees ook:Van de pers: Lekkere techno op de Stubnitz
Lees ook:Win kaarten en ga voor de allerlaatste keer Vreemd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.