Categorie: "Kassa!"

Extrema lokt bezoekers met Early Bird pakket

Extrema legt haar Early Birds in de watten! Want van korting is niet echt sprake, maar je krijgt wel een Early Bird pakket. Die bestaat uit een tas en een warm ontvangst op het festival met een Sangria-cocktail. Onder de vroege vogels verloot Extrema kaartjes naar Solar Weekend 2009. Maar trekt dit bezoekers over de streep die van andere festivals keiharde knaken korting krijgen, of is dit een sigaar uit eigen doos?

Oudejaars-djset James Holden online

Geen 50 euro betaald aan de oudejaarsavondmaffia om de Melkweg op 31 december in te komen? Mocht je benieuwd zijn wat je hebt gemist, check dan de dj-setverzameling van 3VOOR12. Daar staat de set van headliner James Holden. De sets van andere dj’s en acts staan er helaas niet bij.

Wel staat een deel van de monsterset van jubilerende Joost van Bellen op 9 januari dit jaar, eveneens opgenomen in de Melkweg.

Wees scherp: VillaLosbol komt naar Voltt

Vrijdag op zaterdag slaap je voor het postkantoor, je hebt de hele zaterdagochtend ticketservice aan de lijn of je overbelast Beatfreax want troeteljunkie Ricardo Villalobos komt naar Voltt in Paradiso! 14 februari neemt hij wederom Raresh mee voor een avondvullend programma. Echter, het is een feestje voor de rijken: entree kost maar liefst 25 euro (exclusief servicekosten en lidmaatschap)!

Column: partygangers opgelicht en bestolen!

31 december zorgt ieder jaar voor een herhaling van eindeloos dezelfde gesprekken. “Waar ga jij heen? Wie draait er? Wat kost het?” Dit jaar is het mij opgevallen dat velen, mij incluis, er niet meer aanbeginnen. In Amsterdam vraagt een club zonder blikken of blozen 50 euro voor een line-up die je een week eerder voor 8 euro zag.

Deze clubs zijn vervolgens volledig volgepakt met provincialen die te dronken zijn om te poepen. In het kader van: het is oud en nieuw en nu MOETEN we los gaat alle schaamte overboord en wordt er van alles geslikt en gesnoven. Misschien belangrijk voor de een, maar ik pas liever.