Organisator: Circo Loco 2009 gaat zeker door!

Circo Loco 2008

Het was de mooiste dag van 2008. Het was niet te heet, aan de hemel stonden wolkjes, maar het regende ook niet. Het was Koninginnedag en ver weg van alle dronken provincialen die Amsterdam bestormden, was er Circo Loco. Een lief festivaltje met ruim 4000 man en een paar prachtige dj’s, waaronder Magda, Luciano, Tania Vulcano, Gui Boratto en Raresh. De sfeer was vrolijk en een jaar later is het een dag geweest om nooit te vergeten. Wat een geluk als je dan leest dat Tjeerdo van The Chaos Theory op Partyflock meldt dat het zeker doorgaat. Strand-West gaat het niet worden, weet Club Judge, maar een andere locatie heeft men al op het oog. Details: als ik ze heb, heb jij ze ook! Check hieronder een filmpje.

Op mijn telefoon vond ik een filmpje dat ik vorige jaar in mijn enthousiasme hebt gemaakt. Helaas was ik te ethousiast en bleef ik niet stil staan. Sorry voor de schokkende beelden, opgenomen tijdens Beautiful Life, Gui Boratto, Circo Loco 2009.Stemmen kan tot 1 mei.

Lees ook:Balen: Circo Loco 2009 in The Powerzone
Lees ook:Festival Strand West maakt line up bekend
Lees ook:Genomineerden International Dance Music Awards bekend
Lees ook:Amsterdamse Koninginnedag krijgt vorm
Lees ook:Poker Flat viert tienjarig bestaan in 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.