Filmpjes Time Warp op Youtube

Zaterdag was ook de dag dat één van  de grootste elektronische muziek festival in Europa plaats vond. Met een line up waar van je vingers wel van moest aflikken is het een heftige nacht geweest in het Duitse Mannheim. Hoe heftig? Dat zie je hier op het Time Warp Youtube-kanaal.
Lees ook:Time Warp maakt zich op voor 15-jarig bestaan
Lees ook:Appelsap: ook elektronische beats in Oosterpark?
Lees ook:STRP festival vervroegd en verlengd
Lees ook:Clips Minilogue eindelijk op DVD?
Lees ook:Apparat wonderschoon in de Melkweg

3 reacties op “Filmpjes Time Warp op Youtube

 1. pietje paulu

  sorry richie hawtin is afgelopen . 4 keer yeke yeke in je set ? sorry dan behoor je voor mij niet tot de top . al die credits die hij heeft verdient heb ik niks mee te maken . hij is gewoon zijn touch met de werkelijkheid kwijt maar niet zo gek als je 30 keer op een dag te horen krijgt dat je geweldig bent .

    /   Beantwoorden  / 
 2. silver price

  De winterstop is vanaf zaterdag 16 januari officieel voorbij. Junior speelt namelijk om 22:00 in Muziekcafé Helmond, maar je kunt best iets eerder komen: de band Hangover Sunday is namelijk ook van de partij. Eens kijken of jullie hun naam eer aan kunnen doen… Tot zaterdag!

    /   Beantwoorden  / 
 3. offshore bank

  Vandaag werd op de Open Monumentendag rond museumboerderij Hermans Dijkstra (1858) weer een groot ‘living history spectacle’ georganiseerd. Onder een stralend zonnetje genoten honderden mensen van het dagelijkse leven op de boerderij van rond 1900. De deftige boerenfamilie was in het voorhuis druk met elkaar in gesprek over de fraaie koolzaadoogst van dit jaar en de meiden in het karnhuis waren met de was bezig. Op het erf deden de knechten hun dagelijkse werk en overal op het erf en in de Engelse slingertuin speelden kinderen in Ot & Sien-kleding. Vanmiddag rond half twee en drie uur werd er op het erf door een groot aantal enthousiaste vrijwilligers uit ons dorp het fraaie theaterstuk “Koolzaaddorsen” opgevoerd. Een theaterstuk over het dorsen van koolzaad met een dorsblok die voortgetrokken werd door twee paarden, net zoals dat vroeger ook in het Oldambt plaatsvond. Het binnenhalen en dorsen van koolzaad behoorde in de provincie Groningen zo’n honderdvijftig jaar geleden tot één van de laatste folkloristische tradities. Prachtig om te zien hoe het koolzaad op een ouderwetse manier werd gedorst. Een heel karwei voor de knechten en de meiden. Na het dorsen werd er ook nog even op de goede oogst geproost. Er werd ook veel gezongen. Daarna werd er een heerlijke snertmaaltijd opgediend en tot slot betaalde boer Dijkstra zijn onderdanige knechten voor het harde werken op de boerderij. Hij deed het niet bepaald met liefde, maar het moest nu eenmaal. In de schuur van de boerderij werd een film vertoond over het koolzaaddorsen en de historie van de boerderij. De Ned. Hervormde Kerk uit 1738 was ook open voor het publiek. Voor de kerk was een boeken- en rommelmarkt. Rijtuigen bespannen met fraaie paarden, reden de hele dag af en aan van de boerderij naar de kerk. Van het gebeuren heeft het Digitale Dorp Midwolda een fotoreportage gemaakt die u in de rubriek DDM-Webcamera kunt bekijken.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.