Dubstep moet je voelen

© Claire van der Hall

En waar kan dat in een dichtgepakte stad als Amsterdam het beste, zonder dat de buren gaan klagen? Precies, onder de grond.. Dat dacht tenminste TrouwAmsterdam en pakte hun hele hebben en houwen en bouwde dit in de kelder op. Het feest werd precies wat een dupstep feest moest zijn. Duister, intiem en een diepe bas. Zonder de buren tot last te zijn! Bekijk hier de foto’s.

De foto’s zijn genomen aan het begin van de avond met Cinnaman als dj. Hoofdact van de avond was Kod9 & Spaceape. Hen heb ik helaas moeten missen voor Ellen Allien en 2000 and One in de Melkweg. Foto’s van de laatste komen trouwens nog, die van Ellen Allien staan hier.

© Claire van der Hall

© Claire van der Hall

Lees ook:Berlijn volgens Stadtkind Ellen Allien
Lees ook:Ellen Allien achter de deks in de Melkweg
Lees ook:2000 and One’s Heritage staat als een huis
Lees ook:Nieuwsgierig naar de Heritage van 2000 and One?
Lees ook:Gasten zonder Grenzen gooit het over een andere boeg

Eén reactie op “Dubstep moet je voelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.