Welkoms-podcast van TrouwAmsterdam

Alex From Tokyo

TrouwAmsterdam is vrijdag voor het eerst voor het publiek open en biedt een podcast aan voor de mensen die niet kunnen wachten tot het zover is. Op deze site staat iedere maand een podcast, gemixt door een internationale artiest of een lokale held. De eeste podcast is van Alex From Tokyo. Hij is ook de eerste internationale artiest die optreedt in Trouw. Dit gebeurt aankomende vrijdag op het feest Drukpers, de opvolger van Teleskope in 11. Het feest wordt gemaakt door Olaf Boswijk en Job Jobse

Lees ook:Trouw past bij jou!
Lees ook:Bodytonic geeft podcast Speedy J weg
Lees ook:Richie Hawtin met Koninginnenacht in Rotterdam
Lees ook:Snode plannen Obscuur en Berlin Underground
Lees ook:Tip voor de zaterdag: Heroes Of techno

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.