De ‘Heritage’ van twintig jaar 2000 and one

2000 and One

Al ruim 20 jaar draait ‘onze’ 2000 and one mee, en eindelijk komt zijn solo-debuutplaat uit! Zijn nieuwste geesteskindje gaat Heritage heten en het verschijnt op 100% Pure . Dylan Hermelijn, de naam waaronder zijn moeder hem kent, heeft wel eerder platen uitgebracht met samenwerkingen onder de namen Planet Gong and Edge Of Motion, maar dit wordt zijn eerste eigen langspeler. Release datum is 17 februari.

Op de MySpace van 2000 and one staan wat nieuwe nummers van het album. Op Resident Advisor zegt Hermelijn "I just want to rock the dance floor with simple and effective grooves ". Wie de proef op de som wil nemen kan een kijkje nemen bij de cd-presentatie op 6 maart in de Melkweg. Overigens draait Berlijnse Ellen Allien ook die avond, hetgeen wat natuurlijk ook nooit mis is.

Tracklist
01. Burning Dub
02. Honey Bush
03. Spanish Fly
04. Egusi
05. Dat Na Poku
06. State of House
07. Mejiro
08. Wan Poko Moro

Lees ook:Nieuwste album Gui Boratto ‘adembenemend’
Lees ook:Nieuwsgierig naar de Heritage van 2000 and One?
Lees ook:Youtube: duurzame vorm van flyeren?
Lees ook:De remixen van DJ Koze verzameld
Lees ook:2000 and One’s Heritage staat als een huis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.