Minus draagt filmpje op aan verkeersslachtoffer

CONTAKT l AMSTERDAM 25.10.08

Actueel is het al niet meer, maar nog altijd even tragisch. Bij het rondsurfen vond ik onderstaand filmpje op de MySpace van Richie Hawtin. Het filmpje is gemaakt tijdens Contakt op 25 oktober 2007 in The Sand te Amsterdam. Dit was de avond dat de elitetroepen van Minus: Richie Hawtin, Magda, Heartthrob, Troy Pierse, Marc Houle, Gaiser, een acte de présence tijdens het Amsterdam Dance Event gaven . Een geweldige line-up en het was een geweldig feest.

Na afloop nam een 27-jarige vrouw en haar drie vrienden een taxi naar huis. De taxichauffeur had schijnbaar haast dus reed hij met zo’n 80 km/u door rood. Hij knalde op een collega die eveneens vier mensen vervoerde. In één klap vielen er negen ernstig gewonden en overleed de vrouw ter plekke. Ik vind het gebaar van Minus heel mooi dat ze haar ook hebben geëerd met dit filmpje.

Lees ook:Herleef feest Contakt opnieuw (filmpje)
Lees ook:The End neemt afscheid met een filmpje
Lees ook:Minus laat fans clip maken
Lees ook:Minus biedt podcast Marc Houle aan
Lees ook:Extrema lokt bezoekers met Early Bird pakket

Eén reactie op “Minus draagt filmpje op aan verkeersslachtoffer

  1. Vin

    Mooi gebaar inderdaad, dit had ik nog niet gezien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.