Sugar Factory en Vreemd uit elkaar

Carlos Valdes © Boris van Hoytema voor 3VOOR12/Amsterdam

Na bijna vier jaar stopt Studio Soulrocks Vreemd met het geven van feesten op de donderdag in de Sugar Factory in Amsterdam. Het concept was ten dele al uitgeweken naar Rotterdam en juni start Vreemd in de Leidse LVC. De laatsteAmsterdamse Vreemd is op 26 maart, dan wordt de stekker eruit getrokken. Soulrock-baas Carlos Valdes laat vanaf zijn vakantie in Zuid Amerika weten waarom:

“De reden dat we er mee stoppen is heel simpel, Sugar (Factory red.) en ik vinden het allebei mooi geweest”. Hij vervolgt: “Het is tijd voor iets nieuws in Amsterdam en op donderdag. We hebben meer dan vier jaar aan de voorbereidingen en uitvoeringen gewerkt. We hebben een podium geboden aan talent waarvan de meeste zijn uitgegroeid tot veel gevraagde dj’s en performers en kunstenaars. Dat is een troef die we in handen hebben en die willen we graag behouden.”Lees ook:Win kaarten en ga voor de allerlaatste keer Vreemd!
Lees ook:Vreemd gaan in Rotterdam
Lees ook:Dipje voor resultaat
Lees ook:Gasten zonder Grenzen gooit het over een andere boeg
Lees ook:Column: partygangers opgelicht en bestolen!

2 reacties op “Sugar Factory en Vreemd uit elkaar

 1. Boris

  Hoe jammer… Ik ga het stiekem wel een beetje missen, leuke foto trouwens :P

    /   Beantwoorden  / 
  1. Zuz

   Moet je zeker langs komen : nog 2 edities!!!

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.