Vreemd gaan in Rotterdam

Vreemd spreidt haar vleugels. Na meer dan drie jaar iedere donderdag vreemdgaan in de Sugarfactory wijkt het feestje van Studio Soulrock uit naar 010. Vanavond gaat het dan gebeuren in de Rotterdamse Catwalk. Natuurlijk is Carlos Valdes van de partij. Hij houdt zijn Vreemd-kindje natuurlijk goed in de gaten bij deze vuurdoop. Mee uit Amsterdam is  Boris Werner en Steven P speelt een thuiswedstrijd. Steven P sloot zich onlangs aan bij Studio Soulrock en hoort er helemaal bij.

Dit alles betekent niet dat er geen Vreemd vanavond is in de Sugarfactory. Sandrien houdt hier een oogje in het zeil. Verder draaien Frank Haag en opkomend talent Reiss de sterren van de hemel. Tevens is dit de nieuwjaarsborrel van Studio Soulrock, al zit de helft dus in Rotterdam…

Lees ook:Sugar Factory en Vreemd uit elkaar
Lees ook:Win kaarten en ga voor de allerlaatste keer Vreemd!
Lees ook:James Nidecker vanavond in de uitzending
Lees ook:‘Minimal is geen minimal’
Lees ook:Snode plannen Obscuur en Berlin Underground

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.