Van de pers: De Man Zonder Schaduw zorgt voor feest op zondag

De Man Zonder Schaduw deed het na de ‘break up’ met Ille Bitch wat rustiger aan, althans: zo leek het. Hij zal wel van alles bekokstooft in de tussentijd. En 2009 lijkt zijn jaar te worden. Zo is bekend geworden dat hij resident wordt bij een nieuw feest in Studio 80 op de moeilijkste dag van de week: de zondag.

Toch lijkt hij het met vol vertrouwen tegemoet te zien. Afgesproken is dat Sunday Spirit een maandelijks feest wordt. Voor degene die niet op zondag wegkruipen in hun pymama met een kopje thee kunnen los op de beats van DMZS. De eerste editie op 25 januari openen Mike Ravelli en Moritz , beiden bekend van de Gasten zonder Grenzen .

Ik wens hen allen veel plezier en succes. Ik houd het zelf liever bij zondagse pyamadagen.

Lees ook:Gasten zonder Grenzen gooit het over een andere boeg
Lees ook:Clips Minilogue eindelijk op DVD?
Lees ook:Club GZG: fenominaal!
Lees ook:Makers van ‘beats van eigen bodem’ opgelet!
Lees ook:Dat breekt zo lekker de week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.