Eerste namen 5 days off bekend

De eerste namen 5 Days Off zijn binnen. Het kleine broertje van het 10daags festival in Gent, dat toepasselijk 10 Days Off wordt genoemd, vindt plaats van 15 tot en met 19 juli in de Melkweg, Paradiso en HMH in Amsterdam. De eerste namen zijn: Jamie Lidell (special set), Crystal Castles, Crookers, Diplo, Black Rose (Hendrick Swarz en Jesse Rose).

Op eerdere edities van 5 Days Off preikten de namen van Richie Hawtin, Villalobos en Trentemoller op de posters. In 2007 versloeg ik voor 3VOO12/Amsterdam Major League (drum ‘n bass) tijdens 5 Days Off. Lees het hier.Lees ook:The End neemt afscheid met een filmpje
Lees ook:Minus draagt filmpje op aan verkeersslachtoffer
Lees ook:Wat luisteren dj’s op hun sterfbed?
Lees ook:Herleef feest Contakt opnieuw (filmpje)
Lees ook:Minus biedt podcast Marc Houle aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.