Extrema lokt bezoekers met Early Bird pakket

Extrema legt haar Early Birds in de watten! Want van korting is niet echt sprake, maar je krijgt wel een Early Bird pakket. Die bestaat uit een tas en een warm ontvangst op het festival met een Sangria-cocktail. Onder de vroege vogels verloot Extrema kaartjes naar Solar Weekend 2009. Maar trekt dit bezoekers over de streep die van andere festivals keiharde knaken korting krijgen, of is dit een sigaar uit eigen doos?

Vorig jaar waren de kaartjes namelijk 55 euro. Early Bird kaartjes zijn voor Extrema Outdoor 57,50 euro. Als je nagaat dat Free Your Mind ruim 10 euro korting op hun kaartjes geeft, is dan de Extrema actie niet gewoon een hele dure sangria en een gesponsorde tas?

Ach, Extrema verkoopt toch wel uit, of ze hun 3000 Early Bird kaartjes verkopen of niet. Het evenement vindt dit jaar voor de veertiende keer plaats aan het recreatiemeer Aquabest bij Eindhoven op 18 juli. Vorig jaar was de Minus-circus in Eindhoven geland met zijn lekker minimal van toppers als Richie Hawtin, Magda en Heartthrob.

Overigens zal ook Extrema’s zomerfestival Solar Weekend 2009 dit jaar voor het eerst een Early Bird Actie beleven en deze gaat vanaf 1 april 2009 los.

Overigens wens ik de bezoekers beter weer toe dan vorig jaar, zoals hier bij Richie Hawtin te zien is!

Lees ook:Line up Circo Loco bekend
Lees ook:The End neemt afscheid met een filmpje
Lees ook:Tijd om je zomervakantie te gaan plannen…
Lees ook:Wees scherp: VillaLosbol komt naar Voltt
Lees ook:STRP festival vervroegd en verlengd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.