Geen Loveparade 2009

Er is ook altijd wat met de Duitse Loveparade. Vorige week heeft de organisatie besloten het wandelend feest niet door te laten gaan. Het feest dat jarenlang in Berlijn plaatsvond week sinds 2007 uit naar het Ruhrgebied, Bochum om precies te zijn. Echter kan het stadje de bezoekers niet herbergen, en is de stekker er uit getrokken.De organisatie heeft geen zin om voor dit jaar nog een alternatief te zoeken. Het is de bedoeling dat volgend jaar weer wel een Loveparade in het Ruhrgebied plaatsvindt. Berlijn is definitief niet mogelijk wegens gezeur met vergunningen. Met rond 1,6 miljoen bezoekers vestigde de Loveparade van vorig jaar in Dortmund een nieuw record.

2006: Ricardo Villalobos & Luciano @ Loveparade, Berlijn

Of de Rotterdamse variant, de Fit for Free Dance Parade, dit jaar door gaat is nog niet bekend.

Lees ook:Extrema lokt bezoekers met Early Bird pakket
Lees ook:Appelsap: ook elektronische beats in Oosterpark?
Lees ook:Balen: Circo Loco 2009 in The Powerzone
Lees ook:Minimale afsluiting van de feestdagen!
Lees ook:Op bedevaartstocht naar Berlijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.