Wees scherp: VillaLosbol komt naar Voltt

Vrijdag op zaterdag slaap je voor het postkantoor, je hebt de hele zaterdagochtend ticketservice aan de lijn of je overbelast Beatfreax want troeteljunkie Ricardo Villalobos komt naar Voltt in Paradiso! 14 februari neemt hij wederom Raresh mee voor een avondvullend programma. Echter, het is een feestje voor de rijken: entree kost maar liefst 25 euro (exclusief servicekosten en lidmaatschap)!


Het kunstje van Raresh en Villalobos heb ik eerder mogen aanschouwen in 11 afgelopen jaar. Ik was er vrij van onder de indruk, iets wat ik voor 3VOOR12/Amsterdam ook schreef. Echter was hier de entree 10 euro goedkoper en deed 11 niet aan lidmaatschappen en al die rommel. Vorig jaar gingen de kaartjes voor Villalobos in de Paradiso supersnel over de toonbank, dezelfde ochtend dat de voorverkoop startte was het feest al uitverkocht, ook al voor 22 euro per kaartje.

Er wordt vaak gezegd dat dj’s de nieuwe rocksterren zijn, maar dit soort bedragen kunnen niet de norm worden. Laten we voor Villalobos een uitzondering maken, en weer heel gauw normaal doen!

Lees ook:Gasten Zonder Grenzen gaan weer raven
Lees ook:Wie is de beste dj volgens Resident Advisor?
Lees ook:Tip voor de zaterdag: Klats!
Lees ook:Geen Loveparade 2009
Lees ook:Paradiso slachtoffer brandstichting?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.