Minimale afsluiting van de feestdagen!

En waar doe je dat in Amsterdam? Eigenlijk is de Paradiso deze avond de mekka van de de minimal. Daar host Bart Skils wederom de kersteditie van Voltt. Niet alleen alleen is Gaiser van de M-nus-stal gehaald, ook Guido Schneider is vanuit Berlijn gekomen om kerstmis af te sluiten met een dansfeest. En natuurlijk is de Paradiso tot op het laatste kaartje uitverkocht. Ik kan uitweiden over wie er nog meer komen, maar wie geen kaartje heeft kunnen bemachtigen heeft daar niks aan. Als alternatief is er stevige techno in Noord. Daar host de Stubnitz een knalfuif met Zeeruis .

Vanuit Tsjechië komt Elektrabel . Het ging al snel als een lopend vuurtje met deze artiest en heeft hij in verschillende grote clubs gestaan over de hele wereld; waaronder de Womb in Tokyo en de Tresor in Berlijn.

Dimi Angélis en Jeroen Schrijvershof vormen het duo Counterpart . Zij hebben hun sporen verdient op Awakenings, Welcome to the future en de ADE avond van Dave Clarke. Invite mag het feest afsluiten en Dave Miller is uitgenodigd om met een extra lange set de avond te openen.

Lees ook:Op bedevaartstocht naar Berlijn
Lees ook:Cocoon strijkt weer neer in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam ist keine Berlin
Lees ook:Nog een nieuwe nachtclub in Berlijn: Dice
Lees ook:Wees scherp: VillaLosbol komt naar Voltt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.