Balen: Circo Loco 2009 in The Powerzone

© Claire van der Hall, zonsondergang @ Circo Loco 2008

Het allerleukste festival van vorig jaar heeft zijn locatie gevonden, Circo Loco 2009 vindt plaats in de dieptrieste house-vertier fabriek The Powerzone aan de inspiratieloze Sparklerweg, net buiten Amsterdam. 30 april, de dag dat het wel eens mooi weer kan zijn moeten de feestgangers zich opsluiten in een feestdoos buiten de stad. Dit meldt Partyscene (alleen in andere woorden).

Op de website van The Powerzone is nog niks over de komst van Circo Loco te komen, daar staat alleen een feest geprogrammeerd in de nacht met de naam Pure QD. Maar volgens Tjeerdo van The Chaos Theory gaat het zeker door. Op Partyflock zegt hij dat de bezoekers die zich laten weg jagen over de naam van een locatie niet de meest enthousiaste bezoekers. Het zou je maar gezegd worden. Want misschien willen de meest enthousiaste mensen willen zich met Koninginnedag niet opsluiten in een feesthol buiten Amsterdam? Of het de Powerzone, de HMH of The Sand is. Ik hoef niet te hossen in de stad, maar de hele dag binnen zitten is toch wat anders. Misschien schijnt de zon wel weer eens een keer!

We wachten de line up en de alternatieven maar af.Lees ook:Line up Circo Loco bekend
Lees ook:Organisator: Circo Loco 2009 gaat zeker door!
Lees ook:Loco Dice doet het niet voor het grote publiek
Lees ook:Amsterdam ist keine Berlin
Lees ook:Wie is de beste dj volgens Resident Advisor?

3 reacties op “Balen: Circo Loco 2009 in The Powerzone

 1. Tessa

  Het klopt dat het door gaat in de powerzone!
  Maar alle ramen en deuren gaan open, er is n grote stage buiten en er is dik geluid..
  Kortom: gaat dit jaar nog meer op het echte Circoloco uit Ibiza lijken!!
  En denk je niet dat het juist een goed teken is dat het niet op de powerzone site staat..?

    /   Beantwoorden  / 
  1. Claire van der Hall

   Hi Tessa, jij bent van de organisatie? Toen ik bovenstaand artikel een week geleden schreef stond het feest nog niet op de site van de Powerzone, dit is nu wel gebeurd. Daarnaast maakt het mij niet uit of het feest op Circo Loco op Ibiza lijkt, ik wil gewoon naar een goed feest met Koninginnedag en mij niet opsluiten in een hal op een industiegebied.

     /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.