Niet lullen maar luisteren!

Wil je niet lezen, maar horen wat ik te zeggen heb over beats van eigen bodem ? Luister dan morgen om 20.00 uur naar Radio Mortale . Dit radioprogramma op SALTO brengt dagelijks Nederlandse bands in de ether, maar met mij als presentatrice kun je natuurlijke elektronische muziek verwachten. De uitzending is ook on demand te beluisteren; na de uitzending dump ik hier de link.

Wil je ook dat ik jou producties draai? Mail dan naar claire.van.der.hall [at] blog nl!

Lees ook:Makers van ‘beats van eigen bodem’ opgelet!
Lees ook:Uitzending gemist: voor de dappere luisteraars…
Lees ook:Vanavond: mijn eerste eigen radio-uitzending
Lees ook:Vanavond in de uitzending: Carlos Rios en Oliver Kucera
Lees ook:James Nidecker vanavond in de uitzending

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.