Vanavond: mijn eerste eigen radio-uitzending

Al een tijdje ben ik producers van beats aan het oproepen om vooral muziek naar mij te sturen, zodat ik die kan draaien tijdens mijn radioshow voor Radio Mortale. Vanavond is het zo ver, dan is mijn eerste officiële uitzending. Zin om te luisteren? Stem dan vanavond af op Stadsradio op 103.3 FM van de Amsterdamse kabel en 106.8 FM in de ether. Ben je niet in de buurt van Amsterdam? De uitzending is ook on demand te beluisteren op deze website. Ik ben trouwens nog steeds op zoek naar muziek!

Want ik zend twee keer in de maand uit, dus ik zal altijd ruimte hebben voor nieuw materiaal. Minimal, techno, electro maar ook house, drum n bass en dubstep zijn van harte welkom. Wil jij wat opsturen en in de uitzending komen? Mail dan naar clairevanderhall[at]gmail.com voor mijn adres of stuur een link.

Radio Mortale is een groep vrijwilligers die op dagelijkse basis een uitzending maakt met alleen muziek van Nederlandse bodem. Zo’n 5000 mensen luisteren dagelijks naar het programma.

Lees ook:Makers van ‘beats van eigen bodem’ opgelet!
Lees ook:Uitzending gemist: voor de dappere luisteraars…
Lees ook:Vanavond in de uitzending: Carlos Rios en Oliver Kucera
Lees ook:Inschrijving Grote Prijs 2009 begonnen
Lees ook:James Nidecker vanavond in de uitzending

2 reacties op “Vanavond: mijn eerste eigen radio-uitzending

  1. Bert

    Succes vanavond.

      /   Beantwoorden  / 
  2. Fons Vaneker

    Radio is echt superleuk om te doen (uit lang vervolgen ervaring gesteld). Suc-6!

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.