Makers van ‘beats van eigen bodem’ opgelet!

Producers van elektronische muziek opgelet! Ik ben op zou naar jouw producties. Gisteren zijn Radio Mortale en ik overeengekomen dat ik één keer in de twee weken een uitzending helemaal in het teken van Nederlandse elektronische muziek wordt gemaakt. Radio Mortale richt zich vooral op bands van eigen bodem, maar mijn uitzending zal in het teken van beats staan. Dus als jij wilt dat jouw producties of demo’s in de uitzending komen, stuur ze dan op! Links daar downloadpagina’s kunnen naar clairevanderhall[at]gmail.com, wil je wat opsturen via de post, mail mij dan en dan stuur ik jou mijn adres door.

De uitzending is de eerste en derde dinsdag van de maand op Stadsradio 103.3 FM van de Amsterdamse kabel en 106.8 FM in de ether, anders on demand via deze site. Alle stromingen zijn welkom: minimal, electro, techno, house. Ik houd mij het recht voor om absolute meuk niet te draaien. CD’s gaan niet retour.

Lees ook:Vanavond: mijn eerste eigen radio-uitzending
Lees ook:Niet lullen maar luisteren!
Lees ook:Voor de dappere luisteraar!
Lees ook:Vanavond in de uitzending: Carlos Rios en Oliver Kucera
Lees ook:Uitzending gemist: voor de dappere luisteraars…

0 reacties op “Makers van ‘beats van eigen bodem’ opgelet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.