Applescal wint Grote Prijs dance/producer

© Claire van der Hall

Applescal kan zich de winnaar noemen van de Grote Prijs 2008 in de catagorie dance/producer. Space Pirates ging er met de publieksprijs vandoor, zij hadden duidelijk de grootste aanhang meegenomen. Pascal Terstappen, zoals Applescal in het echt heet, onderscheidt zich van de andere finalisten omdat hij ingewikkelde producties voor een groot publiek maakt. De jonge producer leek het niet te beseffen toen zijn naam genoemd werd. Tijdens zijn optreden sloeg zijn werk meerdere malen over en leek het gedaan met hem. Voorstelbaar is hoe hij alle moed verloor toen zijn naam niet bij de laatste vier van de publieksprijs zat terwijl er zes deelnemers waren.

Space Pirates hadden veruit de meeste aanhang meegenomen. De band, bestaande uit vier jongens in zwarte pakken en een wit masker voor, deelden maskers uit aan het publiek. Zo veranderde de dansvloer in een scéne uit het Spook van de Opera, met heel veel spoken.

Andere deelnamers waren Tom Trago, Jap Jap, Fokko Versloot en Koen Lebens en Shock Royal. Bekijk hier de foto’s.

Lees ook:Inschrijving Grote Prijs 2009 begonnen
Lees ook:Amsterdams dj-duo Flowing naar Thai Break
Lees ook:Applescal was graag Kate Moss geweest
Lees ook:Balen: Circo Loco 2009 in The Powerzone
Lees ook:And the TWSTd winner is…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.