Amsterdams dj-duo Flowing naar Thai Break

© Claire van der Hall, uitzicht vanaf Koh Pangan

Flowing, bestaande uit de dj’s Ingy en haar wederhelft Flow, gaan komende weken mee op Thai Break. Dit is een initiatief van Duitse website Partysan. Zo’n 200 feestgangers vliegen van München en Frankfurt via Bangkok naar het Thaise eiland Koh Pangan om daar 17 dagen lang om de dag, van 17 maart tot 1 april, te feesten. “Vorig jaar waren we mee als toeristen, nu zijn we geboekt” aldus Ingrid van Onna AKA dj Ingy.

Het feest vindt in het noorden van eiland plaats, dus niet in Had Rin, waar gebruikelijk duizenden feestgangers neerstrijken voor de maandelijkse Full Moon Party. Onder de dj’s die mee gaan zit ook Andre Galluzzi, bekend van andere party eiland Ibiza. Check voor prachtige beelden van het eiland en de namen van de andere deelnemende dj’s de website van Partysan.

Foto privé collectie Flowing

Om de lokale bevolking te steunen worden de feesten iedere keer op een andere plek gehouden. De laatste avond is ook voor het goede doel, alle opbrengsten gaan dan naar de lokale school.Lees ook:Tip voor de vrijdag: Below Sealevel
Lees ook:Gasten Zonder Grenzen gaan weer raven
Lees ook:Met jouw oude telefoon en inktcartridge op stap in de Flexbar
Lees ook:Column: Drugsgebruik; schuld van het feest?
Lees ook:Poema komt beter en mooier terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.