TodaysArt kan rekeningen niet meer betalen

TodaysArt, het Haagse festival voor ‘avontuurlijke en experimentele popmuziek en kunstprojecten’, is misschien niet meer. In ieder geval niet als ze snel wat geld binnen krijgen. Dit meldt AD Haagsche Courant op hun website. De organisatie kan, onder meer vanwege het wegvallen van sponsors, de rekeningen van de laatste editie niet betalen.

Het festival schijnt zo’n twee ton tekort te komen, onder meer doordat twee grote sponsors, de Mondriaan Stichting en het Fonds voor de Podiumkunsten, op de valreep besloten geen bijdragen te leveren. Volgens het AD heeft TodaysArt de gemeente Den Haag om extra steun gevraagd. Maar zij denkt pas over een regeling na als het festival wat kan regelen met de schuldeisers. Of er nog een TodaysArt festival kan plaatsvinden is onzeker.

Lees ook:STRP festival vervroegd en verlengd
Lees ook:TNO: Downloaden uit illegale bron goed voor welvaart
Lees ook:Column: Drugsgebruik; schuld van het feest?
Lees ook:Appelsap: ook elektronische beats in Oosterpark?
Lees ook:Geen Loveparade 2009

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.