STRP festival vervroegd en verlengd

Het Eindhovense festival STRP (spreek uit: Strijp) vind dit jaar al plaats van 2 tot en met 13 april in plaats van eind november, zoals de afgelopen jaren. Ook is de festival groter opgezet: geen twee dagen festival maar tien dagen lang een ‘multidisciplinaire totaalbeleving van kunst, muziek en technologie ‘!

Natuurlijk is er nu nog geen programmering bekend, maar er zijn wel kaartjes met korting te bestellen. Kijk op hun site voor meer info. Daar lees je onder andere dat ‘Muziek, performances, technologie, live cinema, technologische kunst, interactieve media en film zorgen er voor dat het een spectaculaire beleving wordt. Of je nu helemaal weg bent van dance of technologische kunst, het STRP Festival prikkelt je op verschillende manieren ‘.

Het maakt mij in ieder geval nieuwsgierig hoe dit uitgewerkt gaat worden. In ieder geval klinkt het als een reden om naar Eindhoven af te reizen.

Lees ook:STRP maakt eerste namen bekend
Lees ook:TodaysArt kan rekeningen niet meer betalen
Lees ook:Leren draaien als Dave Clark?
Lees ook:Amsterdam ist keine Berlin
Lees ook:Poema komt beter en mooier terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.