Gui Boratto imponeert Utrechtse EKKO

© Claire van der Hall

Feesten op een zondag blijft moeilijk. Het leeuwendeel moet maandagochtend werken voor de baas. Gelukkig presenteerde Full Spectrum Gui Boratto in Concert. Dit hield in dat de avond al om 20.30 uur begon en tot 1.00 uur doorging. Prima te combineren met werk de volgende ochtend, mits je niet te veel zuipt. Al weken ben ik nieuwsgierig naar zijn nieuwe werk, dus, hoe was het?De Braziliaanse knoppenmeester smolt een solide set uit zijn samples. Met vlagen was het wel heel erg poppy en zouden de beats TMF Dance niet misstaan. Toch is mijn nieuwsgierigheid gewekt naar de uiteindelijke plaat Take MY Breath Away. Want het optreden bij Full Spectrum was anders dan we op basis van zijn vorige plaat Chromophobia konden verwachten. Van die plaat draaide hij alleen Beautiful Life als afsluiter. Het was een hele leuke, makkelijk toegankelijke dansavond, precies hoe Gui dat wil. Want dit is een slimme marketingman, afkomstig uit de Braziliaanse reclamewereld. Hij weet precies wat het publiek wil horen en geeft hen dat. Dat doet hij slim, maar van mij mag een set wel wat scherpere randjes bevatten.

Gezien: Gui Botatto @ EKKO, Utrecht, 8 februari 2009

Lees ook:Nieuwste werk Gui Boratto komt uit in maart
Lees ook:Nieuwste album Gui Boratto ‘adembenemend’
Lees ook:Release Gui Boratto vervroegd
Lees ook:Organisator: Circo Loco 2009 gaat zeker door!
Lees ook:Pantha du Prince op tournee met Animal Collective

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.