Poker Flat viert tienjarig bestaan in 2009

Het Duitse label Poker Flat bestaat in 2009 tien jaar! In maart wordt een jubileumplaat verwacht. Details zijn nog niet voorhanden, bekend is wel dat een serie ‘special releases’ worden uitgebracht een een limited-edition box set.

Wie er bijdragen is nog niet bekend, Labelbaas Steve Bug speelde een vier uur durende set in de Amsterdamse Flexbar op tweede kerstdag, maar volgens XLR8R heeft hij zich opgesloten in de studio. Andere coryfeeën zijn Trentemoller, Aril Brikha en Guido Schneider, of zij meewerken wordt afwachten…

Lees ook:Update: Cocoon kiest toch voor Rotterdam
Lees ook:Nog een nieuwe nachtclub in Berlijn: Dice
Lees ook:Guido Schneider wel in Rotterdam, niet in Amsterdam
Lees ook:Nieuwste album Gui Boratto ‘adembenemend’
Lees ook:Column: Drugsgebruik; schuld van het feest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.