Verjaardag Awakenings brengt spannende back2back special

© Wilko Miletiç voor 3VOOR12/Amsterdam

Ik heb de eerste paaseieren al gespot, dus het jubileumweekend van Awakenings moet in aantocht zijn. De volgende editie in het Eindhovense STRP gebouw moet komende zaterdag nog plaats vinden, toch is de line up van het jubileumsweekend, dat op 10, 11 en 12 april is in de Amsterdamse Gashouder is, al bekend. Net als vorig jaar heeft iedere avond een eigen thema. Ik zeg sushi, the nineties en spannende duo’s.

De vrijdag is de Japanse avond met acts als Anton Pieete, Shin Nishimura (live), Takkyu Ishino, Ken Ishii, Q’hey en Takaaki Itoh & Go Hyama (live).

De zaterdag is voor de dj’s van weleer. De beginjaren van Awakenings (1997-2001) worden vereerd met oudgedienden Estroe, Steve Rachmad, Derrick May,  Billy Nasty, James Ruskin LIVE, Ben Sims en Remy. Ideaal voor degenen die zeggen dat vroeger altijd alles beter was.

Zondag is het tijd voor spannende duo’s. Back2back gaan Sandrien & Monica Electronica, Dominik Eulberg & Gabriel Ananda, Karotte & Daniel Sanchez, Stephan Bodzin & Oliver Huntemann en Adam Beyer & Joel Mull.

Kaarten zijn 35 euro en te koop via de website van Awakenings.

Dank aan Wilko Miletiç voor de foto.

Lees ook:Spoorboekjes Awakenings kunnen gemaakt worden…
Lees ook:Poema komt beter en mooier terug
Lees ook:ClubJudge onthult eerste namen Free Your Mind
Lees ook:Secret Cinema viert verlenging ligplaats Stubnitz
Lees ook:Line-up eerste Awakenings van 2009 bekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.