Trouw past bij jou!

De naam van ‘de nieuwe 11′ is bekend! Op de blog van Kompakt staat een nieuwsbericht dat Trouw Amsterdam in februari haar deuren opent aan de Amsterdamse Wibautstraat. Al langere tijd wordt gespeculeerd over de nieuwe locatie van de mensen achter 11, maar dit bericht schept duidelijkheid. Het is namelijk geplaatst door Olaf Boswijk . En die kennen we nog als programmeur van 11!  Hieruit kunnen we opmaken dat het door een betrouwbare bron is geschreven.

De krant Trouw is blijkbaar akkoord gegaan met het delen van de naam, dus ’11 ben je zelf’ wordt ‘Trouw past bij jou!’. Half februari gaat Trouw proefdraaien en in maart gaan de deuren open. Welke acts al zijn bevestigd om het nieuwe gebouw komen inwijden zijn Dixon, Flying Lotus, Kode 9, Supermayer en locals Cinnaman, Juha, Melon, Patrice Baumel en Nuno dos Santos.

MINIMAL.blog.nl is genomineerd voor BESTE THEMABLOG: druk op de knop en stem ook op Claire!

Stemmen kan tot 1 mei.

Lees ook:3VOOR12 onthult locatie ‘nieuwe 11′
Lees ook:Dipje voor resultaat
Lees ook:Welkoms-podcast van TrouwAmsterdam
Lees ook:Poema komt beter en mooier terug
Lees ook:Nog een nieuwe nachtclub in Berlijn: Dice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.