Van de pers: Linke soep gaat door tot 8 uur!

Het duurt nog twee weken, maar echt Berlijns doortrappelen kan op 13 februari in de Flexbar. Linke Soep host de UponYou label night in de Flexbar en heeft een sterke line up tot 8.00 uur in de ochtend. Dit laat de organisatie in hun laatste nieuwsbrief weten. Wie er in de line up voorkomen, check het hier!

Het Upon You Label levert Marcus Meinhardt, Marco Resmann (aka PHAGE) en Mathias Mesteño (aka Matt Vega) af. Marcus Meinhardt heeft een eigen avond in Berlijns Berghain en Marco Resman is resident in de eveneens Berlijnse Watergate.

Van Nederlandse bodem zijn Hay-T, Robert Powlson, Freddy Spool, Hilbert Stoon, Stefano Richetta, Tian en Meester Moeilijk & Sjonnie Disco aanwezig. Het laatste duo is vooral bekent van hun lollige disco in de kelder van menig feest. Zij hebben ook een vaste fanschare de idolaat van hen zijn, zo getuigt het onderstaand filmpje.

Lees ook:Guido Schneider wel in Rotterdam, niet in Amsterdam
Lees ook:Guido Schneider terug bij Club Fritz
Lees ook:Time Warp maakt zich op voor 15-jarig bestaan
Lees ook:Line-up eerste Awakenings van 2009 bekend!
Lees ook:Sla de Awakefest line up bij elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.